Bescherm u tegen Staatsbladfraude!

7 Mar 2016

Een vreemde die ineens zaakvoerder blijkt te zijn... Daar komt dit soort van fraude inderdaad op neer. Volslagen vreemden hadden zichzelf benoemd tot zaakvoerder/bestuurder van Belgische vennootschappen én waren er bovendien in geslaagd dit ook zo gepubliceerd te krijgen in het Belgisch Staatsblad. Het hoeft geen betoog dat dit tot zeer onaangename verrassingen kan leiden...

Laat u verwittigen! U kunt zich gratis registreren op een website aan de hand van o.m. uw KBO-nummer. Zodra er dan een nieuwe publicatie verschijnt in het Staatsblad over uw vennootschap, krijgt u onmiddellijk bericht. Heeft u zelf niets laten publiceren, dan weet u dus hoe laat het is. U kunt die publicatie dan opnieuw ongedaan maken. Registreer u vandaag via http://www.wettelijke-publicaties.be/.

Uw registratie bevestigen. Ter verificatie ontvangt u na uw registratie een bericht van service@wettelijke-publicaties.be . Klik op de link die daarin gegeven wordt en u wordt voortaan verwittigd telkens uw vennootschap in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad vernoemd wordt.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft.

Bron: Tips & Advies